Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2024
V3
2024
V3
SPIŠÁKOVÁ, Daniela - KOŽÁROVÁ, Ivona - HRICIKOVÁ, Simona - MARCINČÁK, Slavomír. Comprehensive screening of Salinomycin in feed and its residues in poultry tissues using microbial inhibition tests coupled to enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA). In: Foods. 2024. ISSN 2304-8158, Vol. 13, no. 11 (2024), art. no. 1661, p. [1-17]
(2022: 5.200 - IF, 73 - H-index, 5.500 - IF 5y, 0.771 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
KUZDEROVÁ, Gabriela - SOVOVÁ, Simona - RENDOŠOVÁ, Michaela - GYEPES, Róbert - SABOLOVÁ, Danica - KOŽÁROVÁ, Ivona - BALÁŽOVÁ, Ľudmila - VILKOVÁ, Mária - KELLO, Martin - LIŠKA, Alan - VARGOVÁ, Zuzana. Influence of proline and hydroxyproline as antimicrobial and anticancer peptide components on the silver(i) ion activity: structural and biological evaluation with a new theoretical and experimental SAR approach. In: Dalton Transactions. 2024. ISSN 1477-9226, Vol. 53, no. 26 (2024), p. 10834–10850.
(2022: 4.000 - IF, 203 - H-index, 3.700 - IF 5y, 0.790 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír. The effect of the supplementation of humic substances and fermented products in the feed on the content of Salinomycin residues in poultry tissues. In: Foods. 2024. ISSN 2304-8158, Vol. 13, no. 1 (2024), art. no. 68, p. [1-16]
(2022: 5.200 - IF, 73 - H-index, 5.500 - IF 5y, 0.771 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2024
V2
2024
V2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Humínové látky a ich vplyv na kvalitu a bezpečnosť mäsa [Humic substances and their influence on the quality and safety of meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 384-388.
2024
V2
2024
V2
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona. Humínové látky z pohľadu konceptu jedného zdravia [Humic substances from the point of view of one health concept]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 59-67.
2024
V2
2024
V2
KOŽÁROVÁ, Ivona - HRICIKOVÁ, Simona. Rezíduá antimikrobiálnych látok v mäse [Residues of antimicrobial substances in meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 395-400.
2023
V3
2023
V3
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona - HUDÁKOVÁ, Nikola - REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Humic substances as a versatile intermediary. In: Life. 2023. ISSN 2075-1729, Vol. 13, no. 4 (2023), art. no. 858, p. [1-25]
(2021: 3.253 - IF, 40 - H-index, 0.588 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2023
V3
2023
V3
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona - MCGOLDRICK, Dearbhla - MCCAUL, O.. Detection of antibiotic residues and mycotoxins in milk using competitive immunochromatographic tests. In: Folia veterinaria. 2023. ISSN 0015-5748, Roč. 67, č. 1 (2023), s. 35-44.
2023
V2
2023
V2
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona. Kvalitatívne stanovenie obsahu ß-laktámových a tetracyklínových antibiotík v surovom kravskom mlieku [Qualitative determination of the content of ß-lactam and tetracycline antibiotics in raw cow's milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 324-332.
2023
V2
2023
V2
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona. Kvantitatívne stanovenie obsahu aflatoxínu M1 v surovom kravskom mlieku [Quantitative determination of aflatoxin M1 content in raw cow's milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 333-338.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 343
Page 1 / 35