Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2022
P1
2022
P1
KOŽÁROVÁ, Ivona - REGECOVÁ, Ivana. Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu : Vysokoškolská učebnica pre študijné programy všeobecné veterinárske lekárstvo a hygiena potravín. Rec. Viera Milanová, Kvetoslava Balčáková. 2. prepr. vyd. Košice : UVLF 2022. ISBN 978-80-8077-767-8, 233 s. [12,1 AH]
2022
P1
2022
P1
NAGYOVÁ, Alena - KOŽÁROVÁ, Ivona - KREMEŇ, Jozef - NAGY, Jozef - TAKÁČOVÁ, Daniela. Verejné veterinárske lekárstvo v kontexte verejného zdravia. Rec. Ivo Pekár, Oľga Luptáková. 1. vyd. Košice : UVLF 2022. ISBN 978-80-8077-772-2, 275 s. [13,5 AH]
2022
V3
2022
V3
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - ZIGO, František - MARCINČÁK, Slavomír - KOŽÁROVÁ, Ivona - KOVÁČOVÁ, Mariana - BERTOVÁ, Daniela. Detection of gluten in gluten-free foods of plant origin. In: Foods. 2022. ISSN 2304-8158, Vol. 11, no. 14 (2022), art. no. 2011, p. [1-12]
(2022: 5.200 - IF, 73 - H-index, 5.500 - IF 5y, 0.771 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2022
V2
2022
V2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - KLEMPOVÁ, Tatiana. Účinok fermentovaného krmiva a humínových látok na postmortálne zmeny mäsa kurčiat [Effect of fermented feed and humine substances on post-mortem changes of chicken meat]. In: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2022. 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, s. 212-215.
2022
V2
2022
V2
KOŽÁROVÁ, Ivona. Úradná kontrola produktov živočíšneho pôvodu v kontexte nového legislatívneho rámca Európskej únie [Official control of products of animal origin in the context of the new legislative framework of the European Union]. In: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2022. 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, s. 220-223.
2022
V2
2022
V2
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv fermentovaných produktov a humínových látok na prítomnosť rezíduí salinomycínu v tkanivách hydiny [The influence of fermented products and humic substances on the presence of salinomycin residues in poultry tissues]. In: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2022. 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, s. 174-179.
2022
V2
2022
V2
REGECOVÁ, Ivana - KOŽÁROVÁ, Ivona. Požiadavky vykonávania auditov príslušnými orgánmi v súlade s nariadením európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2017/625 [Requirements for performance of audits by competent authorities in accordance with regulation (EU) 2017/625 of the European parliament and of the council]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 366-371.
2022
V2
2022
V2
KOŽÁROVÁ, Ivona - REGECOVÁ, Ivana. Súčasný právny rámec kontroly rezíduí antimikrobiálnych látok v potravinách živočíšneho pôvodu [Current regulatory framework for the control of residues of antimicrobial substances in foods of animal origin]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 289-294.
2022
V2
2022
V2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Vedľajšíe živočíšne produkty v hydinárskom priemysle a pravidlá ich úradných kontrol [Animal by products in the poultry industry and rules for their official controls]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 267-273.
2022
O2
2022
O2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv humínových látok a probiotickej kultúry na zrecie procesy v mäse kurčiat [Effect of huminic substances and probiotic culture on ripening process in poultry meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 260-266.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 343
Page 3 / 35