Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2008
AFC
2008
AFC
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - VIETORIS, Vladimír. Objektivizácia vnemov pri senzorickej analýze [Objectivity of percepts of sensory analysis]. In: XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno 12. a 13. listopad 2008. Brno : VFU, 2008. 2008. ISBN 978-80-7305-049-8, s. 218-220.
2008
AFD
2008
AFD
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - PILIPČINEC, Emil. Integrovaný systém veterinárskej starostlivosti pri znižovaní zdravotného rizika z mlieka. In: Kľúčové problémy výživy slovenského obyvateľstva a bezpečnosť potravín. Nitra : SAPV, 2008. 2008. ISBN 978-80-89162-37-6, s. 33-38.
2008
AFD
2008
AFD
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Potravinová bezpečnosť - uplatňovanie princípu od "farmy po stôl" - skúsenosti a problémy [Food safety - application of principle "from the farm to the table" - experiences and problems]. In: Produkčné, zdravotné a ekologické aspekty chovu zvierat. Nitra : SAPV, 2008. 2008. ISBN 978-80-89162-35-2, s. 71-74.
2008
AFD
2008
AFD
BARANOVÁ, Darina - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Prieskum obľúbenosti výrobkov zo sóje u študujúcej mládeže [Research of popularity of soybean products by students]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2008. 2008. ISBN 978-80-552-0027-9, s. 177-184.
2008
AFD
2008
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Senzorická kvalita sójových výrobkov vyrábaných na Slovensku. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. 2.-3.apríl 2008. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2008. 2008. ISBN 978-80-552-0027-9, s. 181-184.
2008
BDF
2008
BDF
BURDOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Možnosti ovplyvňovania kvality mlieka v mliečnom reťazci. In: Mliekarstvo. 2008. ISSN 1210-3144, Roč. 39, č. 2 (2008), s. 36-39.
2008
BDF
2008
BDF
MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Senzorické hodnotenia mlieka a mliečnych výrobkov v súvise s nariadením komisie (ES) č. 273/2008. In: Mliekarstvo. 2008. ISSN 1210-3144, Roč. 39, č. 2 (2008), s. 40-44.
2008
BDF
2008
BDF
MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Vývoj nových technológií pre spracovanie mlieka. In: Mliekarstvo. 2008. ISSN 1210-3144, Roč. 39, č. 1 (2008), s. 28-31.
2007
AFC
2007
AFC
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Poznanie senzorických kvalít zvyšuje bezpečnosť potravín [Knowledge of senzory qualities increases food safety]. In: IX. Konference mladých vědeckých pracovníku s mezinárodní účastí 2007. 2007. ISBN 978-80-7305-012-2, s. 169-173.
2007
AFD
2007
AFD
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Aká je úroveň poznania senzorických kvalít?. In: Vedecké práce doktorandov 2007, Košice, 12. september 2007 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2007. 2007. ISBN 978-80-969788-4-7, s. 116-119.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 272
Page 13 / 28