Year
Cat
Year
Category
Publication
2024
V2
2024
V2
HOLOVSKÁ, Katarína - ANDRAŠKOVÁ, Sandra - ALMÁŠIOVÁ, Viera. Faktory ovplyvňujúce hepatogenézu [Factors influencing hepatogenesis]. In: 27. Košický morfologický deň: Miesto morfológie v súčasnej medicíne : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Košice : UPJŠ v Košiciach, 2024. 2024. ISBN 978-80-574-0313-5, online, s. 88-91.
2024
V2
2024
V2
ŠIMAIOVÁ, Veronika - TELEKY, Jana. Histologické a imunohistochemické hodnotenie regenerácie kostného tkaniva pomocou hydroxyapatitovej kostnej platničk [Histological and immunohistochemical evaluation of bone tissue regeneration using hydroxyapatite bone plate]. In: 27. Košický morfologický deň: Miesto morfológie v súčasnej medicíne : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Košice : UPJŠ v Košiciach, 2024. 2024. ISBN 978-80-574-0313-5, online, s. 203-210.
2024
V2
2024
V2
DEMČIŠÁKOVÁ, Zuzana - TIRPÁKOVÁ, Zuzana - LUPTÁKOVÁ, Lenka - HURNÍKOVÁ, Júlia - MEDVECKÝ, Ľubomír - PETROVOVÁ, Eva. Hodnotenie angiogénneho potenciálu pórovitého biomateriálu pomocou prepeličieho ex ovo-CAM modelu [Evaluation of angiogenic potential of porous biomaterial by ex ovo-quail CAM model]. In: 27. Košický morfologický deň: Miesto morfológie v súčasnej medicíne : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Košice : UPJŠ v Košiciach, 2024. 2024. ISBN 978-80-574-0313-5, online, s. 58-66.
2024
V2
2024
V2
MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOLESÁROVÁ, Mária - MARCINČÁK, Slavomír - LEGÁTH, Jaroslav. Hodnotenie biologických účinkov vybraných druhov medu pomocou modelových organizmov [Evaluation of biological properties of selected honeys using model cell line]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 417-424.
2024
V2
2024
V2
ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - NAĎ, Pavel - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Hodnotenie kvality hrášku po tepelnom spôsobe spracovania [Evaluation of the quality of peas after thermal processing]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 584-592.
2024
V2
2024
V2
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - JANČATOVÁ, Tereza - HARČÁROVÁ, Michaela - MARCIN, Andrej - HREŠKO, Stanislav - MIHOK, Tomáš - NAĎ, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš. Hodnotenie vplyvu prídavku humínových látok do krmiva brojlerových kurčiat na chemické zloženie prsnej a stehennej svaloviny [Evaluation of the influence of the addition of humic substances to the feed of broiler chickens on the chemical composition of breast and thigh muscles]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 308-314.
2024
V2
2024
V2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Humínové látky a ich vplyv na kvalitu a bezpečnosť mäsa [Humic substances and their influence on the quality and safety of meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 384-388.
2024
V2
2024
V2
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona. Humínové látky z pohľadu konceptu jedného zdravia [Humic substances from the point of view of one health concept]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 59-67.
2024
V2
2024
V2
MIGDAŁ, Władysław - MARCINČÁK, Slavomír - BRAJNER, Bernadetta - MIGDAŁ, Łukasz. Karpatský pastevný dobytok - hovädzie mäso najvyššej kvality [Carpathian pasture beef – beef of the highest quality]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 115-137.
2024
V2
2024
V2
KACKOVÁ, Gabriela - HORŇÁK, Slavomír - FIGUROVÁ, Mária - AGUDELO RAMÍREZ, Carlos Fernando - VARGOVÁ, Nela. Komparatívne hodnotenie veľkosti srdcovej siluety u psov pomocou röntgenového vyšetrenia a počítačovej tomografie. In: Vedecké práce doktorandov 2024 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2024. 2024. ISBN 978-80-974246-6-4, s. 44-46.
Last database update: 15. 12. 2025 11:02
Number of records in database: 989