Year
Cat
Year
Category
Publication
2021
BEF
2021
BEF
BUJDOŠOVÁ, Zuzana - SÜLI, Judit - HRUŠKOVÁ, Tatiana - SOBEKOVÁ, Anna. Antinutričné bielkoviny v strukovinách. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 34-41.
2021
BEF
2021
BEF
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - BUJŇÁK, Lukáš - KLEMPOVÁ, Tatiana - ROBA, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír. Jatočná výťažnosť a kvalita mäsa kurčiat po skrmovaní fermentovaných produktov a humínových látok [Carcass yield and quality of chicken meat after feeding with fermented feed and humic substances]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, online, s. 13-18.
2021
BEF
2021
BEF
HRUŠKOVÁ, Tatiana - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna. Maillardove a karamelizačné reakcie v modelovom systéme. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 48-52.
2021
BEF
2021
BEF
VRBOVÁ, Petra - VALÁŠKOVÁ, Simona - GAŽOVÁ, Andrea - SMAHA, Juraj - KUŽMA, Martin - PAYER, Juraj - KYSELOVIČ, Ján. MikroRNA ako potenciálne biomarkery zníženého funkčného stavu a mobility u hospitalizovaných pacientov na internej klinike. In: 16. vedecká konferencia doktorandov : 1. vyd. Bratislava : LF UK, 2021. 2021. online, s. 96-99.
2021
BEF
2021
BEF
CHOMOVÁ, Natália - NEMCOVÁ, Radomíra - FEČKANINOVÁ, Adriána - KOŠČOVÁ, Jana - POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Ovplyvnenie rastu vybraných kmeňov laktobacilov humínovými látkami. In: Vedecké práce doktorandov 2021 : 1. vyd. Košice : Slovenská akadémia vied, Centrum biovied, 2021. 2021. ISBN 978-80-972752-9-7, s. 50-52.
2021
BEF
2021
BEF
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Potenciálne riziká surovej stravy. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 60-69.
2021
BEF
2021
BEF
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Vplyv vody a obsahu minerálnych látok na procesy prebiehajúce pri výrobe piva. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 70-75.
2021
BEF
2021
BEF
SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Zmena senzorických parametrov mäsa kurčiat vplyvom skrmovania prírodných a okyslených humínových látok [The change of meat sensory parameters of chickens fed with natural and acidified humic substances]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, s. 50-55.
2021
O2
2021
O2
PEINADO-IZAGUERRI, Jorge - RIVA, Francesca - MCLAUGHLIN, Mark - MCKEEGAN, Dorothy E.F. - BAIN, Maureen - BHIDE, Mangesh Ramesh - PRESTON, Tom. A novel approach for the measurement of broiler chicken albumin synthesis rate. In: 26th Helminthological Days 2021 : 1. vyd. Praha : Česká parazitologická společnost, 2021. 2021. ISBN 978-80-906644-9-4, s. 337.
2021
BFA
2021
BFA
MICHÁĽOVÁ, Alena - FIALKOVIČOVÁ, Mária. Application of complementary and alternative medicine for a dog with allergy. A case report. In: TMED-2021 : 1. vyd. Hawthorn : PRISM, 2021. 2021. s. 1.
Last database update: 22. 09. 2025 11:26
Number of records in database: 1248