Publishing activity

  Kožárová Ivona, Assoc. prof. DVM, PhD

After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Category
Publication
2012
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - KOTTFEROVÁ, Lucia - MOLNÁR, Ladislav - BRENESSELOVÁ, Martina - KOŽÁROVÁ, Ivona. Porovnanie zrecieho procesu v mäse farmovo chovaných a voľne žijúcich kačíc divých. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 258-261.
2012
AFD
KOŽÁROVÁ, Ivona - GONDOVÁ, Zuzana. Screening of sulphamethazine residues in food matrices using the nat test and the star method. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 31-33.
2012
AFD
KOŽÁROVÁ, Ivona - GONDOVÁ, Zuzana - PEJOVÁ, Michaela. Screening rezídií sulfadimidínu v potravinových matriciach NAT testom a metódou STAR. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 153-156.
2012
AFD
GONDOVÁ, Zuzana - KOŽÁROVÁ, Ivona. Zhodnotenie a porovnanie citlivosti metódy STAR a NAT testu na tetracyklínové antibiotiká. In: Vedecké práce doktorandov 2012. VII. ročník, Košice, 10. - 11. september 2012. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2012. ISBN 978-80-968618-9-7, s. 30-33.
2012
BDE
GONDOVÁ, Zuzana - KOŽÁROVÁ, Ivona. NAT-test - screening rezíduí antibiotík v tkanivách potravinových zvierat. In: Maso. 2012. ISSN 1210-4086, Roč. 23, č. 6(2012), s. 41-44.
2012
BDF
GONDOVÁ, Zuzana - KOŽÁROVÁ, Ivona. Mikrobiologické metódy screeningu rezíduí antibiotík v potravinách živočíšneho pôvodu. In: Slovenský veterinársky časopis. 2012. ISSN 1335-0099, Roč. 37, č. 4 (2012), s. 200-202.
2011
ACB
NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - TUREK, Peter. Technológia výroby a kvalita produktov hydiny, rýb, zveriny a medu : Vysokoškolská učebnica pre študijný program Trh a kvalita potravín. Rec. Oľga Luptáková, Pavel Maľa. 1. vyd. Košice : UVLF, 2011. ISBN 978-80-8077-258-1, 376 s.
2011
ADF
KOŽÁROVÁ, Ivona - ŠIMKOVÁ, Jana - MÁRTONOVÁ, Mária - MAČANGA, Ján - LEVKUT, Martin. Detection of lasalocid residues in the tissues of broiler chickens by a new screening test total antibiotics. In: Potravinárstvo. 2011. ISSN 1337-0960, Roč. 5, č. 2 (2011), s. 45-48.
2011
ADF
GONDOVÁ, Zuzana - KOŽÁROVÁ, Ivona. NEW SCREENING TESTS DEVELOPED FOR THE DETECTION OF ANTIBIOTIC RESIDUES IN THE MEAT AND KIDNEYS OF FOOD-PRODUCING ANIMALS. In: Folia veterinaria. 2011. ISSN 0015-5748, Roč. 55, suppl. 2 (2011), s. 21-23.
2011
AFC
MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - NAGY, Jozef - MOLNÁR, Ladislav. Chemické zloženie mäsa vybraných druhov zveri. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 122-125.
Last database update: 09. 05. 2024 08:32:29
Number of records in database: 335
Page 19 / 34