Publishing activity

  Turek Peter, Prof. DVM, PhD

After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Category
Publication
2016
ACB
TUREK, Peter - KAMENÍK, Jozef - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - MAŽENSKÝ, Dávid - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - POSPIECH, Matej. Hygiena a technológia mäsa a mäsových výrobkov : [Hygiene and technology of meat and meat products] Rec. Juraj Gulovič, Ladislav Bodnár. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-513-1, 335 s. [17,24AH]
2016
ADE
TUREK, Peter - REGECOVÁ, Ivana. Risk and safety assessment of steak tartare : [Riziko a odhad bezpečnosti tatárskeho bifteka] In: Maso International. 2016. ISSN 1805-5281, Vol. 6, č. 2(2016), s. 141-144.
2016
ADE
JEVINOVÁ, Pavlína - ROBA, Pavol - POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - NAGY, Jozef. The occurrence of mycotoxins in feed and food : [Výskyt mykotoxínov v krmivách a potravinách] In: Maso International. 2016. ISSN 1805-5281, Vol. 6, č. 1(2016), s. 33-44.
2016
ADF
MÁTÉ, Dionýz - SALADIOVÁ, Danka - HORŇÁKOVÁ, Ľubica - TUREK, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Listerióza ako zooantroponóza. In: Slovenský veterinársky časopis. 2016. ISSN 1335-0099, Roč. 41, č. 3-4 (2016), s. 180-182.
2016
AFC
TUREK, Peter. O kvalite mäsových výrobkov rozhoduje spotrebiteľ : [The quality of the meat products decided the consumer] In: Hygiena a technologie potravin – XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny, 19. a 20. října 2016, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2016. ISBN 978-80-7305-782-4, CD-ROM, s. 51-55.
2016
AFC
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - DANIŠOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Stanovenie citlivosti stafylokokových kmeňov izolovaných z králika divého (Oryctolagus cuniculus) voči ß-laktámovým antibiotikám : [Determination of the susceptibility of Staphylococcus strains isolated from wild rabbit (Oryctolagus cuniculus) to ß-lactam antibiotics] In: Hygiena a technologie potravin – XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny, 19. a 20. října 2016, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2016. ISBN 978-80-7305-782-4, CD-ROM, s. 248-252.
2016
AFD
TUREK, Peter. O kvalite potravín rozhodne spotrebiteľ : [The quality of the food shall be decided by the consumer] In: Nové zdravotnícke odporúčania vo výžive obyvateľstva SR - ich transfer do praktickej výživy : Zborník č. 76 referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy 48. valného zhromaždenia členov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied, konaného 31. mája 2016 v Lužiankach. 1. vyd. Lužianky : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, 2016. ISBN 978-80-89162-64-2, s. 81-85.
2016
AFD
TUREK, Peter. Súčasné právne predpisy o mäse a mäsové výrobky v SR : [The current legislation on meat and meat products in Slovakia] In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 46-49.
2016
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - ŠPAKOVSKÁ, Eva - DUDRIKOVÁ, Eva - TOROPILOVÁ, Júlia. Vplyv spôsobu vyzrievania na kvalitatívne vlastnosti vín odrody Chardonnay : [Impact of aging method on qualitative characteristics of Chardonnay wine] In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 187-190.
2016
AFG
PRIBULA, Milan - TUREK, Peter - KOVÁČ, Gabriel. Effect of PSE syndrome on the pork quality. In: Kongres Polskiiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych. XV Kongres Polskiiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych "Per Scientiam ad Salutem Animalium et Hominum" Lublin, 22-24.09.2016 : Materiały kongresowe, Lublin, 22-24 września 2016. 1. vyd. Lublin : Morpol, 2016. ISBN 978-83-940360-2-7, online, s. 223.
Last database update: 09. 05. 2024 08:32:29
Number of records in database: 16
Page 1 / 2