Publishing activity

  Turek Peter, Prof. DVM, PhD

After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Category
Publication
1989
AFD
VAŠKO, Ladislav - HOJER, Richard - PLEVA, Ján - TUREK, Peter. Vplyv kvality bielkovín krmiva na jatočné ukazovatele a kvalitu mäsa ošípaných vo výkrme. In: Zborník zo XVII. vedeckej konferencie. „Aktívne zdravie – základ produkcie a reprodukcie zvierat“. Košice, 6.-7. septembra 1989. 1989. s. 120.
1987
BCI
IZÁK, Štefan - CABADAJ, Rudolf - HOJER, Richard - SIKSA, Ján - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz. Hygiena a technológia mäsa a mäsových výrobkov. Rec. 1. vyd. Bratislava : Príroda, 1987. 207 s.
1986
BCI
TUREK, Peter - PLEVA, Ján - MÁTÉ, Dionýz. Cvičenia z hygieny produkcie potravín. Rec. 1. vyd. Bratislava : Príroda, 1986. 228 s.
1984
ADD
PLEVA, Ján - CABADAJ, Rudolf - MAĽA, Pavel - TUREK, Peter. Predikcia PSE mäsa ošípaných meraním pH na živom zvierati a jeho korelácia s aktivitou kreatinkinázy. In: Veterinarni medicina. 1984. ISSN 0375-8427, Roč. 29, č. 10(1984), s. 611-617.
1983
BCI
TUREK, Peter - PLEVA, Ján - MÁTÉ, Dionýz. Cvičenia z veterinárneho hygienického dozoru a technicko-právnych noriem. Rec. 1. vyd. Košice : VŠV, 1983. 186 s.
Last database update: 09. 05. 2024 08:32:29
Number of records in database: 375
Page 38 / 38