Publication output

Staphylococcus aureus - biologické riziko v procese zretia hrudkového syra [Staphylococcus aureus - biological risk in ripening of lump cheese].

About the publication

Record:
BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BARANOVÁ, Mária - PAŽÁKOVÁ, Janka - BENGIN, V.. Staphylococcus aureus - biologické riziko v procese zretia hrudkového syra [Staphylococcus aureus - biological risk in ripening of lump cheese]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 248-253.
Year:
2007
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
BURDOVÁ Oľga
0 %
LAUKOVÁ Andrea
0 %
BENGIN V.
0 %
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
BÍREŠ Jozef, BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária, DUDRIKOVÁ Eva, MAĽA Pavel, MÁTÉ Dionýz, PILIPČINEC Emil
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007
S. 248-253
Publisher:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-055-6
Research area:
neuvedená
Language:
slovak
 

Citations:

2008-2008: [4] MAŠLANKOVÁ, Jana - POĽÁKOVÁ, L. - PUKÁČOVÁ, J. S. Aureus ako mikrobiologické nebezpečenstvo pri získavaní surového kravského mlieka. In Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie II. diel, Nitra, 2.-3. apríl 2008. - Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2008, s. 261-263.
2008-2008: [4] VASIĽ, Milan - ELEČKO, Juraj. Mikrobiologická kontaminácia ovčieho mlieka v prvovýrobe s rozdielnou technológiou dojenia. In Bezpečnosť a kontrola potravín. - Nitra, 2008 : Slovenská poľnohospodárska univerzita, s. 79-83.
2008-2008: [4] VASIĽ, Milan - FOTTA, Marián. Druhy Staphylococcus sp. izolované z ovčieho mlieka porodukujúceho enterotoxíny. In Bezpečnosť a kontrola potravín. - Nitra, 2008 : Slovenská poľnohospodárska univerzita, s. 270-273.