Publication output

Inhibičný účinok erytromycínu a oxytetracyklínu na jogurtovú kultúru [Inhibitory effect of erytromycine and oxytetracycline on yoghurt culture].

About the publication

Record:
PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Inhibičný účinok erytromycínu a oxytetracyklínu na jogurtovú kultúru [Inhibitory effect of erytromycine and oxytetracycline on yoghurt culture]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 289-288.
Year:
2007
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
BÍREŠ Jozef, BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária, DUDRIKOVÁ Eva, MAĽA Pavel, MÁTÉ Dionýz, PILIPČINEC Emil
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007
S. 289-288
Publisher:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-055-6
Research area:
neuvedená
Language:
slovak