Využitie prírodných antioxidantov pri výrobe tepelne neopracovaných mäsových výrobkov [Using of natural antioxidants in processing of fermented not thermally treated meat products].
About the publication
Record:
MARCINČÁK, Slavomír. Využitie prírodných antioxidantov pri výrobe tepelne neopracovaných mäsových výrobkov [Using of natural antioxidants in processing of fermented not thermally treated meat products]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 116-120.
Year:
2005
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel
Edition:
Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry
Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie. Safety and quality of meat and meat products in lesgislative conditions of the common market of the European union
S. 116-120
Publisher:
UVL
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-7148-052-5
Research area:
neuvedená
Language:
slovak