Publication output

Senzorické posúdenie výrobku "Šunka v plechu" z bravčového mrazeného mäsa" : [The sensory characteristics of the product "Canned ham" from frozen pork meat]

About the publication

Record:
SOPKOVÁ, Drahomíra - CABADAJ, Rudolf - MARAČEK, Imrich. Senzorické posúdenie výrobku "Šunka v plechu" z bravčového mrazeného mäsa" : [The sensory characteristics of the product "Canned ham" from frozen pork meat] In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry : Zborník prednášok a abstraktov: Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie.. 1. vyd. Košice : UVL, 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 273-276.
Year:
2005
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
CABADAJ Rudolf
0 %
MARAČEK Imrich
0 %
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel, TUREK Peter, KOZAČINSKI Lidija
Edition:
Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry
Safety and quality of meat and meat products in lesgislative conditions of the common market of the European union
Zborník prednášok a abstraktov: Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie.
S. 273-276
Publisher:
UVL
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-7148-052-5
Research area:
neuvedená
Language:
slovak