Sanitácia ako súčasť opatrení udržiavania hygienickej kvality potravín [Sanitation as a part of measures used for the maintenance of food quality].
About the publication
Record:
ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - PIPOVÁ, Monika - ĎUREČKO, Rastislav - LAKTIČOVÁ, Katarína - ONDRAŠOVIČ, Miloslav. Sanitácia ako súčasť opatrení udržiavania hygienickej kvality potravín [Sanitation as a part of measures used for the maintenance of food quality]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 321-324.
Year:
2005
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
0 %
ĎUREČKO Rastislav
0 %
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel
Edition:
Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry
Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie. Safety and quality of meat and meat products in lesgislative conditions of the common market of the European union
S. 321-324
Publisher:
UVL
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-7148-052-5
Research area:
neuvedená
Language:
slovak