Publication output

Senzorické charakteristiky niektorých výrobkov vyrobených na báze tofu, pšeničnej bielkoviny fermentovanej ryže : [Organoleptic characteristics of some products produced from soya, wheat proteins and fermented rice]

About the publication

Record:
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - MARCINČÁKOVÁ, Dana - DITTRICHOVÁ, Helena - SABOLOVÁ, Gabriela. Senzorické charakteristiky niektorých výrobkov vyrobených na báze tofu, pšeničnej bielkoviny fermentovanej ryže : [Organoleptic characteristics of some products produced from soya, wheat proteins and fermented rice] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 176-179.
Year:
2004
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
DITTRICHOVÁ Helena
0 %
SABOLOVÁ Gabriela
0 %
UVMP share:
0 %
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry
Actual Questions of production and Processing of the Milk-Safe Food for Everyone
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 176-179
Publisher:
UVL
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-88985-99-4
Research area:
neuvedená
Language:
slovak