Publication output

Porovnanie hladín kadmia v priebehu technológie výroby kravského a ovčieho syra feta : [Comparison of cadmium levels during technological process of cow and sheep cheese feta]

About the publication

Record:
KORÉNEKOVÁ, Beáta - SKALICKÁ, Magdaléna - KOTTFEROVÁ, Jana - JACKOVÁ, Anna - KIMÁKOVÁ, Tatiana - PORÁČOVÁ, Janka. Porovnanie hladín kadmia v priebehu technológie výroby kravského a ovčieho syra feta : [Comparison of cadmium levels during technological process of cow and sheep cheese feta] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 288-289.
Year:
2004
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
KIMÁKOVÁ Tatiana
0 %
PORÁČOVÁ Janka
0 %
UVMP share:
0 %
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry
Actual Questions of production and Processing of the Milk-Safe Food for Everyone
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 288-289
Publisher:
UVL
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-88985-99-4
Research area:
neuvedená
Language:
slovak