Možnosti využitia prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe kyslomliečnych výrobkov [Alternative aplication natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture fermented milk products].
About the publication
Record:
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Možnosti využitia prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe kyslomliečnych výrobkov [Alternative aplication natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture fermented milk products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 322-324.
Year:
2004
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
0 %
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry
Actual Questions of production and Processing of the Milk-Safe Food for Everyone
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 322-324
Publisher:
UVL
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-88985-99-4
Research area:
neuvedená
Language:
slovak