Potraviny ako riziko mikrobiologických a nemikrobiologických ochorení [The foods as a risk of microbiological and non-microbiological diseases].
About the publication
Record:
LACIAKOVÁ, Anna - CABADAJ, Rudolf - PAŽÁKOVÁ, Janka - BAKOŠOVÁ, Andrea - LACIAK, Vlastimil. Potraviny ako riziko mikrobiologických a nemikrobiologických ochorení [The foods as a risk of microbiological and non-microbiological diseases]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 130-131.
Year:
1999
Category:
AFL - Posters from domestic conferences
Authors:
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel
Edition:
Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999
Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters
S. 130-131
Publisher:
UVL
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-7148-036-3
Research area:
neuvedená
Language:
slovak