Antimicrobial activity of bacteriocins in fermented meat products [Antimikrobiálna aktivita bakteriocínov vo fermentovaných mäsových výrobkoch].
About the publication
Record:
LAUKOVÁ, Andrea - TUREK, Peter. Antimicrobial activity of bacteriocins in fermented meat products [Antimikrobiálna aktivita bakteriocínov vo fermentovaných mäsových výrobkoch]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 135-137.
Year:
1999
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
LAUKOVÁ Andrea
0 %
0 %
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel
Edition:
Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999
Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters
S. 135-137
Publisher:
UVL
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-7148-036-3
Research area:
neuvedená
Language:
english