Publication output

Porovnanie hladín kyseliny mliečnej v priebehu zrecieho procesu mäsa zajacov : [Comparison levels of lactic acid during ripening process of hare´s meat]

About the publication

Record:
KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MAČANGA, Ján - PAULSEN, Peter. Porovnanie hladín kyseliny mliečnej v priebehu zrecieho procesu mäsa zajacov : [Comparison levels of lactic acid during ripening process of hare´s meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 350-351.
Year:
2009
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
PAULSEN Peter
0 %
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
NAGY Jozef, POPELKA Peter, MÁTÉ Dionýz, NAGY Jozef, TUREK Peter, POPELKA Peter
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry
Production of Poultry, Eggs, Fish and Game in Conditions of Common Market
s. 350-351
Publisher:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-7148-060-0
Research area:
neuvedená
Language:
slovak
 

Citations:

2012-2012: [4] PORACOVA, J.: Vybrané biochemické markery hospodárskych zvierat v konvencných a alternatívnych systémoch hospodárenia, Prešov, 2012, ISBN 978-80-555-0517-6, s. 214.