Mechanicky separované mäso a percento mäsa v mäsovom výrobku.
About the publication
Record:
TUREK, Peter - FAŠIANGOVÁ, Katarína - PRIBULA, Milan. Mechanicky separované mäso a percento mäsa v mäsovom výrobku. In: XIII. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo-obchod-služby), Štrbské Pleso, 24. - 26. október 2011 : Zborník príspevkov z odbornej akcie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2011. 2011. ISBN 978-80-89385-16-4, CD-ROM, s. 65-69.
Year:
2011
Category:
BED - Professional papers in domestic peer-reviewed proceedings (conference and non-conference)
Authors:
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
HOMZOVÁ Eva, BÍREŠ Jozef, TUREK Peter
Edition:
XIII. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo-obchod-služby), Štrbské Pleso, 24. - 26. október 2011
XIII. Food products safety and quality management (agriculture-commerce-services)
Zborník príspevkov z odbornej akcie s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 65-69
Publisher:
ELSEWA
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-89385-16-4
Research area:
neuvedená
Language:
slovak