Publication output

Vplyv vákuového balenia na trvanlivosť pštrosieho mäsa.

About the publication

Record:
JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Melinda. Vplyv vákuového balenia na trvanlivosť pštrosieho mäsa. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 197-200.
Year:
2012
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
75 %
Autori vydania:
NAGY Jozef, POPELKA Peter
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR
Safety and Quality of Poultry, Fish and Game Products
Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 197-200
Publisher:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-7148-063-1
Research area:
neuvedená
Language:
slovak