Publication output

Změny kolorimetrických parametrů v průběhu výroby a skladování olomouckých.

About the publication

Record:
DVOŘÁK, Petr - SALABOVÁ, Iveta - BEŇOVÁ, Katarína - ŽĎÁRSKÝ, Michal - MÁTÉ, Dionýz. Změny kolorimetrických parametrů v průběhu výroby a skladování olomouckých. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 192-194.
Year:
2013
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
DVOŘÁK Petr
1 %
SALABOVÁ Iveta
1 %
ŽĎÁRSKÝ Michal
20 %
UVMP share:
78 %
Autori vydania:
BARANOVÁ Mária, DUDRIKOVÁ Eva, NAGY Jozef, MAĽA Pavel
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 192-194
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-334-2
Research area:
neuvedená
Language:
czech