Publication output

Kvalita jogurtov vyrobených v laboratóriu.

About the publication

Record:
GALLO, Juraj - VRABEC, Marek - DUDRIKOVÁ, Eva. Kvalita jogurtov vyrobených v laboratóriu. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 215-217.
Year:
2013
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
GALLO Juraj
70 %
VRABEC Marek
20 %
UVMP share:
10 %
Autori vydania:
BARANOVÁ Mária, DUDRIKOVÁ Eva, NAGY Jozef, MAĽA Pavel
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 215-217
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-334-2
Research area:
neuvedená
Language:
slovak