Ekonomické aspekty výroby a spotreby bravčového, hovädzieho a hydinového mäsa v SR [Economic aspects of production and cosumption of pork, beef and poultry meat v SR].
About the publication
Record:
KORIMOVÁ, Jana - KORIM, Peter - TAKÁČ, Ladislav. Ekonomické aspekty výroby a spotreby bravčového, hovädzieho a hydinového mäsa v SR [Economic aspects of production and cosumption of pork, beef and poultry meat v SR]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 202-205.
Year:
2014
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 202-205
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-401-1
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak