Hodnotenie vplyvu použitia aditívnych látok vo výžive brojlerov vo vzťahu ku kvalite svaloviny [Evaluation of using of additives in diet of broilers inrelation to meat quality].
About the publication
Record:
ČURLEJ, Jozef - BELEJ, Ľubomír - ŽIDEK, Radoslav - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana. Hodnotenie vplyvu použitia aditívnych látok vo výžive brojlerov vo vzťahu ku kvalite svaloviny [Evaluation of using of additives in diet of broilers inrelation to meat quality]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 115-118.
Year:
2015
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
ČURLEJ Jozef
16 %
BELEJ Ľubomír
14 %
ŽIDEK Radoslav
14 %
GOLIAN Jozef
14 %
14 %
ČERTÍK Milan
14 %
KLEMPOVÁ Tatiana
14 %
UVMP share:
14 %
Autori vydania:
NAGY Jozef, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, TUREK Peter
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 115-118
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-458-5
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak