Vplyv humínových kyselín na rozkladné zmeny tukov v mäse brojlerových kurčiat [Effect of humic acid on decomposition changes of fat in broiler chickens meat].
About the publication
Record:
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv humínových kyselín na rozkladné zmeny tukov v mäse brojlerových kurčiat [Effect of humic acid on decomposition changes of fat in broiler chickens meat]. In: Zborník vedeckých prác : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Zvolen : Ústav ekológie lesa SAV, 2015. 2015. ISBN 978-80-89408-20-7, s. 183-186.
Year:
2015
Category:
AED - Scientific works in domestic peer-reviewed scientific proceedings, monographs
Authors:
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, KUKLA Ján, KUKLOVÁ Margita, ŽIDEK Radoslav, ŠNIRC Július, KRÁČMAR Stanislav
Edition:
Zborník vedeckých prác
Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave
S. 183-186
Publisher:
Ústav ekológie lesa SAV
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Zvolen
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-89408-20-7
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak