Publication output

Kvalitatívne hodnotenie syru gouda vyrobeného v domácich a priemyselných podmienkach : [Qualitative evaluation of gouda cheese made at home and in industrial conditions]

About the publication

Record:
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana. Kvalitatívne hodnotenie syru gouda vyrobeného v domácich a priemyselných podmienkach : [Qualitative evaluation of gouda cheese made at home and in industrial conditions] In: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-478-3, CD-ROM, s. 70-73.
Year:
2015
Category:
AED - Scientific works in domestic peer-reviewed scientific proceedings, monographs
Authors:
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
NAĎ Pavel, NEMCOVÁ Radomíra, LAZÁR Peter, KOŽÁROVÁ Ivona, ONDREJKOVÁ Anna
Edition:
Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015
Zborník vedeckých príspevkov
CD-ROM, S. 70-73
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-478-3
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak