Senzorické hodnotenie syrov eidam počas skladovania [Sensory evaluation of edam cheeses during storage].
About the publication
Record:
SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Senzorické hodnotenie syrov eidam počas skladovania [Sensory evaluation of edam cheeses during storage]. In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s. 102-116.
Year:
2015
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
HOMZOVÁ Eva, MOLČÁNYI Tomáš, ARTIM Jozef, BÍREŠ Jozef
Edition:
17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry
17. Food products safety and quality management (agriculture - commerce - servixces)
Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 102-116
Publisher:
ELSEWA
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-89385-35-5
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak