Účinnosť kyseliny kaprylovej a peroxidu vodíka na vybrané potravinové patogény [The efficacy of caprylic acid and hydrogen peroxide againts selected food pathogens].
About the publication
Record:
VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Účinnosť kyseliny kaprylovej a peroxidu vodíka na vybrané potravinové patogény [The efficacy of caprylic acid and hydrogen peroxide againts selected food pathogens]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 77-81.
Year:
2016
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
30 %
20 %
10 %
10 %
10 %
10 %
10 %
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ANGELOVIČOVÁ Mária, FIKSELOVÁ Martina
Edition:
Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany
Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči
DVD, S. 77-81
Publisher:
SPU
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-552-1481-8
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak