Publication output

Kvalitatívne vlastnosti syrov balkánskeho typu [Qualitative characteristics of the balkan type cheese].

About the publication

Record:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana. Kvalitatívne vlastnosti syrov balkánskeho typu [Qualitative characteristics of the balkan type cheese]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 138-143.
Year:
2016
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ANGELOVIČOVÁ Mária, FIKSELOVÁ Martina
Edition:
Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany
Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči
DVD, S. 138-143
Publisher:
SPU
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-552-1481-8
Research area:
190 - Agricultural and forestry sciences
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak