Kvalitatívne parametre syrov parmezánového typu zakúpených v obchodnej sieti v Košiciach [Quality parameters of parmesan-type cheese available in Košice market].
About the publication
Record:
DUDRIKOVÁ, Eva - URBANOVÁ, Dominika - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Kvalitatívne parametre syrov parmezánového typu zakúpených v obchodnej sieti v Košiciach [Quality parameters of parmesan-type cheese available in Košice market]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 148-153.
Year:
2016
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
20 %
URBANOVÁ Dominika
20 %
10 %
10 %
20 %
20 %
UVMP share:
80 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ANGELOVIČOVÁ Mária, FIKSELOVÁ Martina
Edition:
Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany
Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči
DVD, S. 148-153
Publisher:
SPU
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-552-1481-8
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak