Publication output

Stanovenie základných fyzikálno-chemických parametrov v slovenských a rakúskych syroch : [Determination of basic physical-chemical parameters of the slovak and austrian cheeses]

About the publication

Record:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MAČANGA, Ján. Stanovenie základných fyzikálno-chemických parametrov v slovenských a rakúskych syroch : [Determination of basic physical-chemical parameters of the slovak and austrian cheeses] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 180-184.
Year:
2016
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
BARANOVÁ Mária, MAĽA Pavel, SEMJON Boris, TUREK Peter, NAGY Jozef
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures and abstracts: Safety and quality of milk and plant commodities
Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia
S. 180-184
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-486-8
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak