Publication output

Porovnanie zmien oxidačných procesov v mäsových výrobkoch po krátkodobom skladovaní pri mraziarenských teplotách [A comparison of changes in oxidation processes in meat products after short-time storage at freezing temperatures].

About the publication

Record:
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris. Porovnanie zmien oxidačných procesov v mäsových výrobkoch po krátkodobom skladovaní pri mraziarenských teplotách [A comparison of changes in oxidation processes in meat products after short-time storage at freezing temperatures]. In: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry : Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2016. 2016. ISBN 978-80-89385-39-3, CD-ROM, s. 59-62.
Year:
2016
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
DIČÁKOVÁ Zuzana, BÍREŠ Jozef
Edition:
18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry
17. Food products safety and quality management (agriculture - commerce - servixces)
Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 59-62
Publisher:
ELSEWA
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-89385-39-3
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak