Antinutričné látky v strukovinách [Antinutritional Compounds in Legumes].
About the publication
Record:
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. Antinutričné látky v strukovinách [Antinutritional Compounds in Legumes]. In: Chemické listy. 2017. ISSN 0009-2770, Vol. 111, č. 12(2017), s. 789-797.
(2017: 0.260 - IF, 27 - H-index, 0.207 - IF 5y, 0.147 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2017: 0.260 - IF, 27 - H-index, 0.207 - IF 5y, 0.147 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
Year:
2017
Category:
ADC - Scientific papers in foreign journals
Authors:
UVMP share:
100 %
Edition:
Chemické listy
Vol. 111, č. 12(2017), s. 789-797
Country of issue:
Slovakia
ISSN:
0009-2770
Research area:
120 - Chemistry, chemical technology and biotechnology
Scientometrics:
2017: 0.260 - IF, 27 - H-index, 0.207 - IF 5y, 0.147 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q
Language:
slovak
ARL URL:
Citations:
2023-2023: [4] HOLKOVICOVA, T. - KOHAJDOVA, Z. - LAUKOVA, M. - MINAROVICOVA, L. Možnosti využitia alternatívnych surovín na zvýšenie nutričnej hodnoty cereálnych produktov. In Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác. 1. vyd. – Bratislava (Slovensko) : Slovenská spoločnosť pre vedy poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárne pri Slovenskej akadémie vied, 2023. – ISBN 978-80-8266-028-2, s. 236-241.
2021-2021: [1] HARENCÁR,L. – RAŽNÁ,K. – NÔŽKOVÁ,J.: Cyanogenic glycosides – their role and potential in plant food resources. JMBFS (Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences), 11, (3), e4771, 8 s., 2021. [Scopus]