Antinutričné látky v strukovinách [Antinutritional Compounds in Legumes].

About the publication

Record:
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. Antinutričné látky v strukovinách [Antinutritional Compounds in Legumes]. In: Chemické listy. 2017. ISSN 0009-2770, Vol. 111, č. 12(2017), s. 789-797.
(2017: 0.260 - IF, 27 - H-index, 0.207 - IF 5y, 0.147 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
Year:
2017
Category:
ADC - Scientific papers in foreign journals
UVMP share:
100 %
Edition:
Chemické listy
Vol. 111, č. 12(2017), s. 789-797
Country of issue:
Slovakia
ISSN:
0009-2770
Research area:
120 - Chemistry, chemical technology and biotechnology
Scientometrics:
2017: 0.260 - IF, 27 - H-index, 0.207 - IF 5y, 0.147 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q
Language:
slovak
 

Citations:

2025-2025: [1] HOLKOVIČOVÁ, Tatiana - KOHAJDOVÁ, Zlatica - LAUKOVÁ, Michaela - MINAROVIČOVÁ, Lucia - STARUCH, Ladislav. Impact of Lupin Inclusion on the Rheological and Qualitative Characteristics, and Sensory Acceptability of Baked Rolls. In Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, 2025-01-01, 75, 1, pp. 5-15. ISSN 12300322. Dostupné na: https://doi.org/10.31883/pjfns/199852.
2025-2025: [1] HOLKOVIČOVÁ, Tatiana - KOHAJDOVÁ, Zlatica - LAUKOVÁ, Michaela - MINAROVIČOVÁ, Lucia - STARUCH, Ladislav. Impact of Lupin Inclusion on the Rheological and Qualitative Characteristics, and Sensory Acceptability of Baked Rolls. In Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, 2025-01-01, 75, 1, pp. 5-15. ISSN 12300322. Dostupné na: https://doi.org/10.31883/pjfns/199852.
2023-2023: [4] HOLKOVICOVA, T. - KOHAJDOVA, Z. - LAUKOVA, M. - MINAROVICOVA, L. Možnosti využitia alternatívnych surovín na zvýšenie nutričnej hodnoty cereálnych produktov. In Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác. 1. vyd. – Bratislava (Slovensko) : Slovenská spoločnosť pre vedy poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárne pri Slovenskej akadémie vied, 2023. – ISBN 978-80-8266-028-2, s. 236-241.
2023-2023: [4] HOLKOVICOVA, T. - KOHAJDOVA, Z. - LAUKOVA, M. - MINAROVICOVA, L. Možnosti využitia alternatívnych surovín na zvýšenie nutričnej hodnoty cereálnych produktov. In Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác. 1. vyd. – Bratislava (Slovensko) : Slovenská spoločnosť pre vedy poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárne pri Slovenskej akadémie vied, 2023. – ISBN 978-80-8266-028-2, s. 236-241.
2022-2022: [1] ASIF, M. - QURESHI, Iqbal - BANGROO, Shabir - MAHDI, S. S. - SHEIKH, F. A. - BHAT, M. Ashraf - ALIE, Bashir Ahmad - KHAN, M. H. - DAR, N. A. - DAR, Z. A. - JHA, Uday C. - LONE, Ajaz A. Reduction of Phytic Acid and Enhancement of Bioavailable Micronutrients in Common Beans (Phaseolus vulgaris L.) in Changing Climatic Scenario. In Developing Climate Resilient Grain and Forage Legumes, 2022-01-01, pp. 59-76. Dostupné na: https://doi.org/10.1007/978-981-16-9848-4_3.
2021-2021: [1] HARENCÁR,L. – RAŽNÁ,K. – NÔŽKOVÁ,J.: Cyanogenic glycosides – their role and potential in plant food resources. JMBFS (Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences), 11, (3), e4771, 8 s., 2021. [Scopus]