Publication output

Vyhodnotenie dezinfekčného režimu v spracovateľskej prevádzke rýb [Evaluation of the disinfection level in fish processing plant].

About the publication

Record:
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - HROMADA, Rudolf - POŠIVÁKOVÁ, Terézia - SASÁKOVÁ, Naďa - GREGOVÁ, Gabriela - KORYTÁR, Ľuboš. Vyhodnotenie dezinfekčného režimu v spracovateľskej prevádzke rýb [Evaluation of the disinfection level in fish processing plant]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 329-332.
Year:
2018
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
NAGY Jozef, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures: safety and quality of poultry meat, eggs, fishery products and game meat
Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
CD ROM, S. 329-332
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-580-3
Research area:
200 - Veterinary Sciences
100 - Environmental studies and ecology
Language:
slovak