Vplyv humínových kyselín na minerálne zloženie mäsa kurčiat [Effect of humic acid on the mineral composition of the chickens meat].
About the publication
Record:
SKALICKÁ, Magdaléna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv humínových kyselín na minerálne zloženie mäsa kurčiat [Effect of humic acid on the mineral composition of the chickens meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, s. 145-150.
Year:
2018
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
50 %
10 %
PETRÍKOVÁ Dominika
10 %
10 %
10 %
10 %
UVMP share:
90 %
Autori vydania:
NAGY Jozef, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures: safety and quality of poultry meat, eggs, fishery products and game meat
Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 145-150
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-580-3
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak