Publication output

Vplyv prídavku štartovacej kultúry na oxidáciu tukovej zložky trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkov [Influence of starting microbial culture content on fat constituent oxidation in long-lasting thermally not treated meat products].

About the publication

Record:
BORODAČOVÁ, Ivana - BYSTRICKÝ, Pavel. Vplyv prídavku štartovacej kultúry na oxidáciu tukovej zložky trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkov [Influence of starting microbial culture content on fat constituent oxidation in long-lasting thermally not treated meat products]. In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 39-40.
Year:
2019
Category:
AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
Authors:
BORODAČOVÁ Ivana
0 %
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
DRÁŽOVSKÁ Monika, KOČIŠOVÁ Alica, PROKEŠ Marián
Edition:
Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice
62nd Student Scientific Conference
zborník abstraktov 62. ročníka
S. 39-40
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-618-3
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak