Antioxidačné vlastnosti jedlých húb s potenciálom inhibície quorum sensing [Antioxidant properties of edible mushrooms with quorum sensing inhibition potential].
About the publication
Record:
BEDLOVIČOVÁ, Zdenka - STRAPÁČ, Imrich - ČUVALOVÁ, Anna - KMEŤ, Vladimír. Antioxidačné vlastnosti jedlých húb s potenciálom inhibície quorum sensing [Antioxidant properties of edible mushrooms with quorum sensing inhibition potential]. In: Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 169-172.
Year:
2019
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
80 %
Autori vydania:
KORYTÁR Ľuboš, PEŤKO Branislav, MIHÁLY Martin, STODOLA Ladislav, PIEŠOVÁ Elena
Edition:
Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice
School -Science - Practice: Scientific Conference on the Occasion of the Celebration of the 70th Anniversary of the Foundation of UVMP in Košice
Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach
CD-ROM, S. 169-172
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-628-2
Research area:
180 - Medical, pharmaceutical and non-medical health sciences
Language:
slovak