Vplyv podávania fermentovaných pšeničných otrúb, obohatených o významné polynenasýtené mastné kyseliny, na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat [Effect of feeding fermented wheat bran, enrichment with important unsaturated fatty acids on quality of broiler chicken meat].
About the publication
Record:
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SEMJON, Boris - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Vplyv podávania fermentovaných pšeničných otrúb, obohatených o významné polynenasýtené mastné kyseliny, na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat [Effect of feeding fermented wheat bran, enrichment with important unsaturated fatty acids on quality of broiler chicken meat]. In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 284.
Year:
2019
Category:
AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
Authors:
40 %
15 %
KLEMPOVÁ Tatiana
15 %
10 %
10 %
10 %
UVMP share:
85 %
Autori vydania:
KORYTÁR Ľuboš, PEŤKO Branislav, MIHÁLY Martin, STODOLA Ladislav, PIEŠOVÁ Elena
Edition:
Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice
School -Science - Practice: Scientific Conference on the Occasion of the Celebration of the 70th Anniversary of the Foundation of UVMP in Košice
Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach
CD-ROM, S. 284
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-628-2
Research area:
200 - Veterinary Sciences
190 - Agricultural and forestry sciences
190 - Agricultural and forestry sciences
Language:
slovak