Účinok prírodných humínových látok podávaných vo výkrme brojlerových kurčiat na kvalitu mäsa prsnej svaloviny [The effect of feeding natural humic substances in broiler chicken nutrition on the quality of breast muscle meat].
About the publication
Record:
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BUJŇÁK, Lukáš. Účinok prírodných humínových látok podávaných vo výkrme brojlerových kurčiat na kvalitu mäsa prsnej svaloviny [The effect of feeding natural humic substances in broiler chicken nutrition on the quality of breast muscle meat]. In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 222-225.
Year:
2020
Category:
AED - Scientific works in domestic peer-reviewed scientific proceedings, monographs
Authors:
50 %
15 %
15 %
10 %
10 %
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
MARCINČÁK Slavomír, SEMJON Boris, GOLIAN Jozef, BUJŇÁK Lukáš, DUDRIKOVÁ Eva, JEVINOVÁ Pavlína, NOVOTNÝ Jaroslav, POPELKA Peter, REGECOVÁ Ivana
Edition:
Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave
S. 222-225
Publisher:
Garmond
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-89703-83-8
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak