Vplyv aditív vo výžive brojlerových kurčiat na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť tukov produkovaného mäsa [Effect of additives in broiler nutrition on the quality and safety of produced meat fats].
About the publication
Record:
MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv aditív vo výžive brojlerových kurčiat na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť tukov produkovaného mäsa [Effect of additives in broiler nutrition on the quality and safety of produced meat fats]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z 17. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26.3.-27.3.2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. 2020. ISBN 978-80-552-2168-7, online, s. 194-198.
Year:
2020
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
85 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ČAPLA Jozef, FIKSELOVÁ Martina, CAPCAROVÁ Marcela
Edition:
Bezpečnosť a kontrola potravín
zborník prác z 17. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26.3.-27.3.2020
online, S. 194-198
Publisher:
SPU
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-552-2168-7
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak