Publication output

Senzorická analýza vybraných mäsových výrobkov : [Sensory analysis of selected meat products]

About the publication

Record:
BENEŠOVÁ, Lucia - VLČKO, Tomáš - ČAPLA, Jozef - JAKABOVÁ, Silvia - SEMJON, Boris - GOLIAN, Jozef. Senzorická analýza vybraných mäsových výrobkov : [Sensory analysis of selected meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 145-150.
Year:
2021
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
BENEŠOVÁ Lucia
20 %
VLČKO Tomáš
16 %
ČAPLA Jozef
16 %
JAKABOVÁ Silvia
16 %
GOLIAN Jozef
16 %
UVMP share:
16 %
Autori vydania:
SEMJON Boris, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov
Proceedings of lecture and posters: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products
Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products
USB kľúč, S. 145-150
Publisher:
UVLF v Košiciach
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-733-3
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak