Publication output

Farebná a oxidačná stabilita nakrajánej hydinovej a morčacej šunky : [The colour and oxidation stability of sliced poultry and turkey ham]

About the publication

Record:
REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - MAKIŠ, Andrej - MARCINČÁK, Slavomír. Farebná a oxidačná stabilita nakrajánej hydinovej a morčacej šunky : [The colour and oxidation stability of sliced poultry and turkey ham] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 67.
Year:
2021
Category:
AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
Authors:
MAKIŠ Andrej
0 %
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
SEMJON Boris, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov
Proceedings of abstracts: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products
Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 67
Publisher:
UVLF v Košiciach
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-734-0
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Language:
slovak