Senzorické vlastnosti prsnej svaloviny kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu a humínových látok [Sensory properties of chicken breast meat after feeding of fermented product and humic substances].
About the publication
Record:
SEMJON, Boris - POSPIECH, Matej - REITZNEROVÁ, Anna - BENEŠOVÁ, Lucia - MARCINČÁK, Slavomír. Senzorické vlastnosti prsnej svaloviny kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu a humínových látok [Sensory properties of chicken breast meat after feeding of fermented product and humic substances]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 221-228.
Year:
2022
Category:
V2 - The scientific output of a publication activity as part of an edited book or collection
Output type:
PRP - contribution from the event
Authors:
30 %
POSPIECH Matej
10 %
10 %
BENEŠOVÁ Lucia
20 %
30 %
UVMP share:
70 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, CAPCAROVÁ Marcela, TANČINOVÁ Dana
Edition:
Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník vedeckých prác
online, S. 221-228
Publisher:
Garmond
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8266-007-7
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Field:
Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences
Name of the field of study: veterinary medicine
Language:
slovak