Publication output

Vplyv prenylflavonoidu xantohumolu podávaného v krmive alebo vo vode na jatočnú hodnotu a zloženie mäsa japonských prepelíc : [Effect of xanthohumol prenylflavonoid added to feed or water on the carcass value and chemical composition of meat of japanese quails]

About the publication

Record:
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Vplyv prenylflavonoidu xantohumolu podávaného v krmive alebo vo vode na jatočnú hodnotu a zloženie mäsa japonských prepelíc : [Effect of xanthohumol prenylflavonoid added to feed or water on the carcass value and chemical composition of meat of japanese quails] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 299-305.
Year:
2022
Category:
O2 - Professional output of publication activity as part of a book publication or collection
Output type:
PRP - contribution from the event
UVMP share:
100 %
Autori vydania:
POPELKA Peter, SEMJON Boris, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy
Proceedings of lectures and posters: Safety and quality of poultry, fishery and game products - current issues and trends
Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
USB kľúč, S. 299-305
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-752-4
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Field:
Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences
Name of the field of study: veterinary medicine
Language:
slovak