Zmeny texturálnych parametrov prsnej svaloviny kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu a humínových látok pred a po tepelnom ošetrení mäsa [Changes in texture parameters of chicken breast meat after feeding of fermented product and humic substances before and after meat heat treatment].
About the publication
Record:
SEMJON, Boris - BENEŠOVÁ, Lucia - JAKABOVÁ, Silvia - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Zmeny texturálnych parametrov prsnej svaloviny kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu a humínových látok pred a po tepelnom ošetrení mäsa [Changes in texture parameters of chicken breast meat after feeding of fermented product and humic substances before and after meat heat treatment]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 395-402.
Year:
2022
Category:
V2 - The scientific output of a publication activity as part of an edited book or collection
Output type:
PRP - contribution from the event
Authors:
30 %
BENEŠOVÁ Lucia
30 %
JAKABOVÁ Silvia
10 %
10 %
KLEMPOVÁ Tatiana
5 %
15 %
UVMP share:
55 %
Autori vydania:
POPELKA Peter, SEMJON Boris, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy
Proceedings of lectures and posters: Safety and quality of poultry, fishery and game products - current issues and trends
Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
USB kľúč, S. 395-402
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-752-4
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Field:
Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences
Name of the field of study: veterinary medicine
Language:
slovak