Vplyv aditív vo výžive kurčiat na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť tukov produkovaného mäsa [Effect of additives in chicken nutrition on the quality and safety of produced meat fats].
About the publication
Record:
MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv aditív vo výžive kurčiat na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť tukov produkovaného mäsa [Effect of additives in chicken nutrition on the quality and safety of produced meat fats]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 50.
Year:
2022
Category:
V2 - The scientific output of a publication activity as part of an edited book or collection
Output type:
ABP - abstract from the event
Authors:
UVMP share:
85 %
Autori vydania:
POPELKA Peter, SEMJON Boris, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy
Proceedings of abstracts: Safety and quality of poultry, fishery and game products - current issues and trends
Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 50
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-751-7
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Field:
Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences
Name of the field of study: veterinary medicine
Language:
slovak