Vplyv prídavku probiotík a humínových látok vo výžive brojlerových kurčiat na kvalitu stehennej svaloviny [Effect of the addition of probiotics and humic substances in the diet of broiler chickens on the quality of thigh muscle].
About the publication
Record:
REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - MAKIŠ, Andrej - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv prídavku probiotík a humínových látok vo výžive brojlerových kurčiat na kvalitu stehennej svaloviny [Effect of the addition of probiotics and humic substances in the diet of broiler chickens on the quality of thigh muscle]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 220-224.
Year:
2023
Category:
V2 - The scientific output of a publication activity as part of an edited book or collection
Output type:
PRI - contribution
Authors:
40 %
10 %
10 %
10 %
MAKIŠ Andrej
10 %
10 %
10 %
UVMP share:
90 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, CAPCAROVÁ Marcela, FIKSELOVÁ Martina
Edition:
Bezpečnosť a kvalita potravín
Food safety and food quality. Proceedings of the scientific papers
Zborník vedeckých prác
online, S. 220-224
Publisher:
SSPLPVV
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8266-028-2
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Field:
Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences
Name of the field of study: veterinary medicine
Language:
slovak