Vplyv fermentovaných krmív na kvalitatívne parametre prsnej svaloviny brojlerových kurčiat [The influence of fermented feeds on the quality parameters of the breast meat of broiler chickens].
About the publication
Record:
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv fermentovaných krmív na kvalitatívne parametre prsnej svaloviny brojlerových kurčiat [The influence of fermented feeds on the quality parameters of the breast meat of broiler chickens]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB lľúč, s. 466-472.
Year:
2023
Category:
V2 - The scientific output of a publication activity as part of an edited book or collection
Output type:
PRP - contribution from the event
Authors:
MAKIŠ Andrej
20 %
15 %
15 %
15 %
10 %
10 %
15 %
UVMP share:
80 %
Autori vydania:
BODNÁROVÁ Libuša, VAŠKOVÁ Janka, LOVAYOVÁ Viera
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy
Proceedings of lectures and posters: Safety and quality of milk and plant commodities - current issues and trends
Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií
USB lľúč, S. 466-472
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-787-6
Research area:
200 - Veterinary Sciences
Field:
Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences
Name of the field of study: veterinary medicine
Language:
slovak