Publication output

Možnosti kontaminácie syrov mykotoxínmi : [The possibilities of cheese-contamination by mycotoxins]

About the publication

Record:
LACIAKOVÁ, Anna - PIPOVÁ, Monika - SETLÁKOVÁ, M. - ČONKOVÁ, Eva - LACIAK, Vlastimil. Možnosti kontaminácie syrov mykotoxínmi : [The possibilities of cheese-contamination by mycotoxins] In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 183-184.
Year:
2001
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
LACIAKOVÁ Anna
0 %
SETLÁKOVÁ M.
0 %
LACIAK Vlastimil
0 %
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária, MAĽA Pavel, BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária
Edition:
Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia
Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry
S. 183-184
Publisher:
UVL
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-88985-39-0
Research area:
neuvedená
Language:
slovak